nyköpingsguiden.se

Anhörig i ett hav av känslor. Maria Estling Vannestål

Vad händer när man redan kämpar för att räcka till som förälder, partner, kollega och vän och får ett nytt ansvarsområde att hantera?

Maria Estling Vannestål hade just fått veta att hon var gravid med sitt fjärde barn när hennes mamma drabbades av en demenssjukdom.

Vad händer när man redan kämpar för att räcka till som förälder, partner, kollega och vän och får ett nytt ansvarsområde att hantera? Och hur hanterar man alla de känslor det kan föra med sig att vara anhörig till en sjuk familjemedlem?

I sin föreläsning berättar Maria om sina erfarenheter och läser ur romanen Lex Katarina, som är baserad på hennes upplevelser.

Tid: tisdag den 2 april kl 18.00 – 20.00

Plats: Nicolai församlingshem. Hospitalsgatan 2.

Öppen föreläsning: ingen föranmälan krävs. 100 platser. Först till kvarn.

 

 

Föreläsningen arrangeras av Nyköping/Oxelösunds demensförening, Studieförbundet Vuxenskolan, Svenska kyrkan – Nyköpingsförsamling, Anhörigstöd i Oxelösunds kommun och Anhörigcenter i Nyköpings kommun.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta:

Anhörigstöd i Oxelösund:

E-post: anhorigstod@oxelosund.se

Telefon: 0155–387 02, 0155-384 14

 

Anhörigcenter i Nyköping:

E-post: anhorigcenter@nykoping.se

Telefon: 0155 – 45 74 10


Kontakt

Adress: Nicolai församlingshem, Hospitalsgatan 2

E-post: anhorigcenter@nykoping.se

Facebook: Facebook.com/anhorigcenterinykoping

Arrangör: Nyköping/Oxelösunds demensförening, Studieförbundet Vuxenskolan, Svenska kyrkan – Nyköpingsförsamling, Anhörigstöd i Oxelösunds kommun och Anhörigcenter i Nyköpings kommun.