nyköpingsguiden.se

Återhämtning och Lugn- Yin/Restorativyoga workshop

Välkomna till en stund i stillsamhet och återhämtning, ett välbehövligt ljus för själen i vintermörkret!

Vi samlas i Runnvikens pensionats mysiga sällskapsyta för morgonfika kl 09, där kaffe/ thé och liten smörgås samt frukt bjuds. Därefter följer två timmars yoga- först kommer vi in i ett mjukt stillsamt Hatha Slow Flow flöde där vi värmer upp kroppen, för att sedan landa på mattan i en guidad meditation.

Fokus skiftar sedan och läggs på Yinyogan och hur andningen kan hjälpa kroppen varva ner, mjukt lugnt och försiktigt. I Yinyogan håller vi varje asana mellan 1-4 minuter.

Kl 11:30 promenerar vi till pensionatet och njuter av en vegetarisk lunch,tillagad av lokala råvaror.De som vill kan följa med på en tyst promenad längs kärleksstigen för att komma tillbaka till vår varma härliga lokal och låta lugnet omfamna oss på mjuka fällar bland filtar och bolster i den Restorativa yogan. 
Här stannar vi länge i varje asana; upp till 15 minuter, och omfamnar stillheten och vilan.
Vår tid ihop avrundas med vila till tibetanska klangskålar.

Den här dagen fungerar för nybörjare såväl vana yoginis/yogis, vi går igenom solhälsning A tillsammans i lugn och ro. Glöm inte, yoga är för alla oavsett bakgrund eller vighet.

Kostnad 895:- inkl. morgonfika och lunch, anmälan sker via mail till donna@healspace.se där betalning sker vid anmälan för att säkra plats. Även om anmälan är bindande kan den överlåtas vid behov. Antal platser är begränsat till 12 pga utrymmesskäl

Varmt, innerligt välkommen till en dag där allt inom dig får andas ut och koppla ner!


Kontakt

Adress: Lövsund 1 611 99 Tystberga

Telefon: 076-947 1163

E-post: info@runnviken.se

Facebook: https://www.facebook.com/runnviken/?epa=SEARCH_BOX

Arrangör: Runnvikens Pensionat & Rekreationi samarbete med HealSpace Yoga & Wellness