nyköpingsguiden.se

Five Star Boost

Lever du som du vill och får du ut hela din kapacitet?

Detta är utgångspunkten för föreläsningen Five Star Boost som även är en bok skriven av Erik Ullsten och Caxton Njuki. Erik och Caxton kommer att dela med sig av sina fem ledstjärnor och ge dig verktygen så att du kan ge dig själv den där boosten du behöver för att utvecklas personligt och affärsmässigt. Erik och Caxton kommer bland annat att prata om vikten av rörelse, mental träning, förberedelser, komfortzon och lycka. Men det här är inte ytterligare en inspirationsföreläsning som du har glömt en vecka senare! Om du tar till dig utmaningarna och besvarar deras frågeställningar så har du startat processen mot att kunna leva som du vill, utnyttja hela din kapacitet och kunna dela med dig av din kunskap till andra.

Den här föreläsningen passar både för föräldrar som vill ge sina ungdomar en boost framåt och för företagare som vill ha inspiration. Eller varför inte för arbetsgivare som vill ge sina anställda en boost på både det personliga och affärsmässiga planet? Det här är helt enkelt en föreläsning för DIG – du väljer vad du tar till dig!

 

Biljetter går även även att köpa på Culturum, Rosvalla, Nyköpings Turistbyrå samt Koordinaten. För att boka biljetter ring Turistbyrån på telefonnummer 0155-24 82 00. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.


Kontakt

Telefon: 0155-24 82 00