nyköpingsguiden.se

Föreläsning Flow

Flow - en föreläsning för dig som vill bli inspirerad. Vill du ha mera flyt i ditt liv? Vill du dra till dig det du vill ha? Vilka verktyg kan du använda?

Yvonne Karlsson från Be in Flow – författare, föreläsare, fotograf, Universal Heart Mentor, Better Globe Ambassadör och återförsäljare av ett tyskt näringstillskott. Hon kommer till Hälsokällan i Nyköping för att prata Flow. Yvonne kommer prata om hur man får flow i livet, hur du drar till dig det du vill ha i ditt liv, hur vi skapar vår värld med tankar, känslor och handlingar. Du kommer gå från föreläsningen inspirerad och med en del verktyg du kan använda varje dag i ditt liv. Hon kommer också ta upp intressant information som att vi har hjärnceller i hjärtat och hur de aktiveras, hur kommer det sig att några har så stark intuition och kan sia om framtiden. Spännande!

Hon har skrivit boken Harmoni i magen och den kommer publiceras på engelska. Följ tips och recept i boken och se vad som händer med din hälsa. Rekommenderar att köpa ditt ex på Hälsokällan den 17 februari och få den signerad på plats,

250 kr för föreläsning och fika. I priset ingår hälsosam fika. Viktigt meddela om du har någon allergi. Yvonne anpassar fikat efter det.

070-461 87 02, yvonne@beinflow.se
www.beinflow.se

Varmt välkommen ♥

Biljett köpes på Hälsokällan eller via Billetto:

https://billetto.se/sv/e/forelasning-flow-biljetter-244440

Det går också bra att kontakta mig.

Eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/736313709897350/


Kontakt

Adress: Skjutsaregatan 23

Telefon: 0704618702

E-post: yvonne@beinflow.se

Webbplats: http://www.beinflow.se/

Facebook: https://www.facebook.com/events/736313709897350/