nyköpingsguiden.se

Nyköpings Golfklubb - Golfens dag

Golfens dag finns över hela landet. Målgruppen är alla som vill prova golf på Nyköpings Golfklubb. Gäller både vuxna och barn. All utrustning finns att låna och allt är gratis!

Välkommen till Golfens dag 26 maj 2018

Skriv upp lördag 26 maj i kalendern – då är det Golfens dag med prova-på-golf och roliga aktiviteter på drygt 300 golfklubbar runtom i Sverige. Och givetvis hos oss på Nyköpings Golfklubb. Vi utlovar en härlig dag på världens vackraste idrottsplats. Oavsett om du redan spelar eller är nyfiken att börja är du välkommen att besöka oss hela dagen 9-19. Vi bjuder också på läsk och korv på rangen där vi har roliga aktiviteter hela dagen.

Du som är nyfiken att börja

Golfens dag är ett perfekt tillfälle att besöka oss och testa idrotten som lockar nästan en halv miljon svenskar. Du kan testa att spela, njuta av naturen, ta del av golfklubbens aktiviteter och medlemserbjudanden. Du behöver inte ha någon egen utrustning – klubbor och bollar finns att låna. 

Du som redan spelar

Ta med dig vänner och familj som är nyfikna på golf. De får en rolig introduktion till vår fantastiska idrott och du har chansen att få nya spelkompisar.

Läs mer vad som händer hos oss på Nyköpings Golfklubb den dagen.

Här finns info på Svenska Golfförbundet om dagen.

Fotograf Tomas Kihlman


Kontakt

Adress: Ärilla, Nyköpings GK,

Telefon: 0155-21 66 17

E-post: Kansli@nykopingsgk.se

Webbplats: https://www.nykopingsgk.se

Facebook: https://www.facebook.se/NykGK