nyköpingsguiden.se

Skaparfestivalen 2019

Skaparfestivalen är en festival som du själv är med och skapar. en helg full av workshops, musik och lek. var med oss och gör Nyköpings bästa festival.

Skaparfestivalen arrangerades för första gången sommaren 2016. Nu med en sommars paus har vi bestämt oss för att skaka liv i vårat flaggskepp för sommaraktiviteter i kulturhuset magasinet. Som vanligt är det tänkt attdeltagarna på lägerdelen skulle bestå av ungdomar under 20 år och vi kommer att särskilt rikta oss till nyanlända ungdommar som studerar svenska.

Skaparfestivalen är ett tillstånd av gränslöst skapande, en plats där kreativitet, stimulans och glädje samverkar. Här kan skapande i alla former äga rum och alla är välkomna. Skaparfestivalen är en hantverksfestival som kommer gå av stapeln på Kulturhuset Magasinet 15-21/7 2019.  Festivalen är uppdelad i två delar. Den första delen handlar om att skapa skaparfestivalen, den riktar sig till skollediga ungdomar i gymnasieålder studerandes/ boende inom Nyköpings Kommun. Den andra delen utgör själva festivalen och vänder sig till almänheten i Nyköping.

tillsammans från sommarens intåg börjar våra planerings möten där alla välkomna att hjälpa oss. går du i skolan i nyöping? kom då till någon av våra lördagsträffar med start i maj!


Kontakt

Adress: Periodgången 2 611 37 Nyköping

Telefon: 0760889353

E-post: kontakt@kulturhuset-magasinet.org

Facebook: https://www.facebook.com/MagasinetNykoping/

Arrangör: Kulturföreningen Bergatrollen