nyköpingsguiden.se

SN Sportläger 2019

Sommarlovets roligaste vecka - SNs Sportläger. 5-9 augusti. För barn och ungdomar födda 2006-2012.

Nu har det blivit dags att anmäla sig till sommarlovets roligaste vecka - SNs Sportläger. Var noga med att fälten fylls i korrekt! Kom ihåg att anmälan är komplett först när du också betalt anmälningsavgiften.

En vecka fylld med idrott och andra aktiviteter. Välj din huvudidrott - Fotboll, Friidrott, Handboll, Innebandy eller Kanot - och rangordna sedan dina prova-på-aktiviteter. På förmiddagen kommer du att ägna dig åt din huvudidrott och varje eftermiddag får du chansen att testa någon ny idrott. Vi utgår från Rosvalla varje dag.

Lägret är för både pojkar och flickor födda 2006-2012 och priset för hela veckan är 1500:-

I priset ingår lunch och mellanmål alla dagar samt en uppsättning träningskläder. Självklart ingår också alla aktiviteter och roliga upplevelser du får vara med om!

Ramtiderna är 9:00-15:00 varje dag (utom fredag då vi slutar 15:30).

Lägret avslutas på eftermiddagen fredag 9 augusti med en Idrottens dag inne på Rosvalla Stadion. Här kommer vi att både bjuda in lokala idrottare och vi kommer att duka upp ett smörgåsbord av olika aktiviteter att prova på för alla som är där. Idrottens dag är öppen och gratis även för barn som inte är med på SN Sportläger.


Kontakt

Telefon: 0705-216691

E-post: stefan.germerud@ifknykoping.se

Arrangör: IFK Nyköping och NBIS Friidrott