nyköpingsguiden.se

SUP Breakfast på Hotel Kompaniet

Testa Stand Up Paddle Board (SUP) tillsammans med en erfaren instruktör och avsluta med en grym hotellfrukost. Kan dagen starta bättre?

I samarbete med SkavstaAdventure ger vi möjligheten att testa på Stand Up Paddle Board (SUP) tillsammans med en erfaren instruktör. Vi avslutar med en grym hotellfrukost, kan dagen starta bättre?

Vi samlas kl 06:30 i receptionen på hotellet och därefter går vi från trädgården till Nyköpingsån som sakta flyter förbi utanför hotellet. Efter en kort introduktion i SUP-paddling ger vi oss ut på vattnet. SUP är ett perfekt sätt att träna bål och balans samtidigt som man får frisk luft. Efter ca 50 minuters paddling är vi tillbaka på hotellet för dusch och ombyte i relaxavdelningen. Vi avslutar morgon med en härlig hotellfrukost på terrassen.

Pris: 350 kr vilket inkluderar all utrustning för SUP, guide, dusch och frukostbuffé. Möt upp i vanliga träningskläder, resten av utrustningen får du från guiden på plats.

Vill du joina oss? Begränsat antal platser så först till kvarn. Skicka ett mail med anmälan till info@skavstaadventure.se - du betalar med swish på plats!


Kontakt

Telefon: +46704668090

E-post: info@skavstaadventure.se

Webbplats: SkavstaAdventure.se

Facebook: https://www.facebook.com/MerAktiviSverige/

SUP hamne.jpg