nyköpingsguiden.se

The Forbidden Orchestra

Fem kraftfulla musiker strålar samman i en varm konsertföreställning där de spelar på instrument som har varit eller är förbjudna för kvinnor i sina hemländer.

Fem musiker - fem uttryck. Ett mål: Musikalisk frihet att uttrycka sig. För alla!

Fem kraftfulla, fantastiska och banbrytande musiker strålar samman i en varm konsertföreställning som binder samman musikhistoria, musikkulturer, könsnormer, yttrandefrihet, motstånd och kärleken till musik. På instrument som har varit eller är förbjudna, tabubelagda eller kontroversiella för kvinnor att spela i sina hemländer, eller utifrån kontroversiella kvinnliga konstnärskap, skapas en föreställning av musikglädje och starka berättelser över alla gränser.

MEDVERKANDE

Nadin al Khalidi - Irak/Sverige
Liliana Zavala - Argentina/Sverige 
Emilia Amper - Sverige
Simona Abdallah - Palestina/Danmark
Sousou Cissoko - Senegal/ Sverige

 

Biljetter: Säljs här på webben, på Koordinaten samt i Nyköping på Culturum, turistbyrån och Rosvalla från och med 12 januari. Konserten ingår i Koordinatens konsertabonnemang Musikpasset. 

Priser: Vuxen 190 kr; ung t.o.m. 26 år 90 kr. Ett begränsat antal biljetter finns som SNplus-erbjudande i Sörmlands Nyheter från och med 5 mars. Priserna är inklusive serviceavgift.

Arrangör: Kultur och fritid, Oxelösund i samarbete med Scenkonst Sörmland 

Koordinatens konsertprogram är möjligt tack vare stöd från Oxelösunds Hamn AB, Järnbruksklubben IF Metall, SSAB samt ICA Kvantum Oxelösund.

 


Kontakt

Adress: Järntorget 7-9, Oxelösund

Telefon: 0155-38350

E-post: turism@oxelosund.se

Webbplats: https://www.visitoxelosund.se/sv/262012/The-Forbidden-Orchestra/

Facebook: facebook.com/koordinaten