nyköpingsguiden.se

Sörmlandsleden etapp 56 med spa, mat och logi

Vandring i fin natur skog, fält, hav och landsväg från Tullgarns slott till Trosa. Njut sen av spa, god mat och dryck. Somna gott i en skön säng. Frukostbuffé och promenad i Trosa

Genom att boka Stadshotellets vandringspaket får du möjlighet att uppleva och se etapp 56 mellan Tullgarns slott och Trosa. En mycket vacker sträcka med skog, hav, utsiktsplats på berg och strandnära stigar samt en badplats. Även en del kulturminnen med Vattenbruket och en kalkugn samt en minnessten för omkomna vikingar.

Kom till oss på Trosa Stadshotell & Spa med bil eller buss, checka in och vi transporterar er till Tullgarns slott för att starta vandringen på etapp 56 på 21 km från Tullgarns slott till Trosa Stadshotell & Spa.
Väl tillbaka på Stadshotellet finns badrock och tofflor på rummet och spa väntar. På kvällen serveras en tvårättersmeny med vin till och du sover gott i dubbelrum och frukostbuffé serveras nästa morgon. För att vara i spa måste du fyllt 15 år. Det går utmärkt att boka till en härlig behandling.
Med dig hem får du ett vandringsdiplom som minne. Ankomst måndag - lördag. Välkommen att boka!

 


Kontakt

Adress: Västra Långgatan 19, Trosa

Telefon: 0156-17070

E-post: info@trosastadshotell.se

Facebook: https://www.facebook.com/trosastadshotell

Arrangör: Trosa Stadshotell & Spa