Kategori:
För barn, Teater, Culturum
Period:
2017-11-25 – 2017-11-25
Dagar:
Lördag
Tid:
15:00 –
Plats:
Culturum
Pris:
210-265 kr*
* Vuxen 265 kr, Barn 2-15 år 210 kr

Pippi på de sju haven

Efter en två år lång turné med "Pippi flyttar in” är det nu dags för uppföljaren. Ett härligt äventyr i Söderhavet väntar med massa sång, musik och en del spänning. Men först och främst kommer det vara roligt!

Det kommer en flaskpost till Villa Villekulla och där står det att Pippis pappa blivit tillfångatagen av Kapten Blodsvälte och hans anhang. Han sitter fängslad på Kurre Kurreduttön och det är bara Pippi som kan få honom fri.

Pippi tar med sig vännerna Tommy och Annika som kommer få sitt livs äventyr när de stöter på Jocke med Kniven och alla andra.

Pausservering

Arrangör: Kultkompaniet

Biljetter går att köpa på www.nykopingsguiden.se/program, Culturum, Koordinaten, Rosvalla samt Nyköpings Turistbyrå. För att boka biljetter ring Turistbyrån på telefonnummer 0155-24 82 00. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp.

 

Tillgänglighet

Rullstolsburna

Det finns platser för rullstol på parkett, konsertsalen har 6 st rullstolsplatser på rad 14 och 15. Platserna går att boka och köpa via Internet, se www.nykopingsguiden.se/program.

Hörhjälpmedel

Konsertsalen är utrustad med en IR-anläggning. Om man har en hörapparat finns en magnetslinga att hänga runt halsen samt tillhörande mottagare. Man ställer då in hörapparaten på magnetsignal. Kontakta personal i biljettkassan innan konserten för hjälp och lån av utrustning.

Hiss

I entréhallen finns en hiss till övre foajén. Hissens dörrar öppnas automatiskt.

Toalett

Handikappanpassad toalett finns på entréplan.

Kontakt
Adress:
Nyköping, Hospitalsgatan 1
Telefon:
0155-24 82 00