Akra B&B

Bed and breakfast, konferens, bärplockning och jaktmöjligheter på Åkra Gård. Ca 20 minuter från Nyköping och Skavsta flygplats, mitt i det vackra sörmländska

På Åkra kan du uppleva den svenska naturen, promenera fritt i skogen, plocka bär och svamp. Eller varför inte tidigt på morgonen, eller i skymningen, ta en tur för att titta på vilda djur. Här finns rikligt med älg, rådjur, dov- och kronvilt och havsörn.


B&B

Antal rum: 2
Antal bäddar:4
Två dubbelrum med egen dusch och toalett. Rummen ligger i anslutning till egen trädgård.

Priser:
Enkelrum 500 kronor.
Dubbelrum 800 kronor. 

Boka direkt via liselotte@akra.se och betala på plats.


Konferens
Konferera på Åkra Gård när samtalet är i fokus; utan overhead eller whiteboard! För ”promenaddiskussioner” i de vackra omgivningarna. Vi erbjuder skräddarsydd och personlig service och, naturligtvis, diskretion.


Jakt
På Åkra Gård jagas kron- och dovvilt, älg, rådjur och vildsvin. Jakt och helpension arrangeras efter önskemål. Åkra passar bäst för det lilla sällskapet, med önskemål om personlig service. På gården finns ett välutrustat slakteri, med stort kylrum, bandsåg, kvarn, rök och maskin för vakuumpackning. Slakteriet kan hyras ”från flåning till finstyckning och paketering”, inklusive hängning i kylrummet


Naturen vaknar
En naturupplevelse där ni får se hur naturen vaknar. Ni väcks en timme före solens uppgång, förses med termos med kaffe eller te och körs ut i skogen till ett av våra (jakt)- torn. Där kan ni sitta en och en eller två och två. Men det gäller att vara tyst!!

Väl där upplever ni hur naturen vaknar - fåglarna börjar sjunga – solen går upp - djuren börjar röra på sig. Efter cirka två timmar hämtas ni hem till en härlig frukost. Vill ni sen sova vidare en stund eller fortsätta till andra äventyr – ja, det avgör ni själva!

Här finns möjlighet att uppleva ett rikt fågelliv med bland annat många rovfåglar, rådjur, dov- och kronvilt, vildsvin, älg, räv och hare.

Detta arrangemang passar utmärkt för mindre sällskap.
Kontakta oss för bokning liselotte@akra.se.

Vi skräddarsyr gärna efter era önskemål.

Pris 
"se naturen vakna: 1 600 kronor för två personer
Enkelrum 500 kronor.
Dubbelrum 800 kronor. 


Långtidsparkering
Vill ni slippa ställa bilen på långtidsparkeringen på Skavsta under utlandsvistelsen – låt den stå hos oss och vi lämnar och hämtar er i anslutning till er flight.


Hund
Vi tar gärna emot gäster med hund. Vi har egna hundar och är alltså vana. Och vi vet att det ibland kan vara svårt att, som hundägare, hitta övernattningsalternativ.

Kontakta oss för mer information.

 

Besök Åkra Gård för vägbeskrivning och mer information.
Koordinater N 58.847145 E 17.019667

Boka