B & B Centrala Nyköping

Välkommen till ett centralt boende med en lummig trädgård, nära slottet Nyköpingshus och ån! Ett dubbelrum med eget badrum.

Rummet
Ett eget rum med dubbelsäng (180 cm bred), garderob, skrivbord och två stolar. Bredvid rummet har ni ert egna badrum med dusch. Både badrum och sovrum ligger i en avskild del av lägenheten.

 

Huset och trädgården
Lägenhet är rymlig och har högt i tak. Möblerna harmoniserar med det historiska huset.
I matsalen är ni välkomna att äta frukost med oss. Kök delar ni med värdfamiljen och vi kan ordna plats i kyl och frys om så önskas. I vardagsrummet finns en öppen spis och en mysig soffa.

 

Från altanen som har utsikt mot Nyköpingsån kan ni gå direkt ut i den stora trädgården, som delas med de andra tre familjerna i huset. Här finns flera äppelträd med frukt som ni får äta av när det är säsong. Solstolar finns att låna för den som vill slappna av en stund och lyssna på fåglarnas kvitter.

 

Fler än två?
Om ni är fler än två kan vi erbjuda en extra madrass (120cm bred) på golvet.

 

Resande med barn?
För våra minsta gäster har vi en barnstol till matsalsbordet.
Spädbarn kan sova i dubbelsängen utan extra kostnad.
En spjälsäng kan ordnas, säg bara till vid bokningen.

 

Allergier och tillgänglighet
Vi kan även erbjuda vegetarisk, laktos- eller glutenfri frukost, låt oss veta så ordnar vi. Parkeringsplats finns på gården. Lägenheten är inte rullstolsanpassad. Ingången till huset är sex trappsteg upp.

 

Kajakpaddling
Vårt företag "PalmWorks" arrangerar kajakturer och kurser. Vi hjälper er gärna med tips på trevliga utflykter och anländer ni med kajak får ni förvara den i vår trädgård.

 

Välkomna!
Staffan & Sylvie-Ann Palm
Pris
600kr/rum upp till 2 personer, därefter 300 kronor tillägg per person.
Inkluderat i priset
Frukost
Sängkläder
Handdukar