Gamla Mejeriet Skebokvarn

Vandrarhem som även erbjuder guidade båtturer på Båven, kanotuthyrning och café. Ca 5 mil från Nyköping med totalt 17 bäddar fördelat på 5 rum.

Vandrarhem
De flesta rummen är nyrenoverade och inredda i samma stil men de har olika form och storlek. Kök, toalett, dusch och tv-rum finns utanför rummen.

Inga rum är handikappanpassade eftersom alla rum ligger på andra och tredje våningen. Frukost serveras i bottenvåningens café. Hundar är välkomna i en del rum.

Utomhus finns en fin trädgård att sitta i. Om solen är för stark eller om regnet faller kan man sitta på den stora verandan till kanotcentret. I trädgården kan man grilla på lånad grill.

Det finns fina promenader och strövområden. Antingen kan man följa den gamla järnvägen mot Malmköping eller så kan man gå gamla landsvägen in mot Helgesta.

Direkt i anslutning till Gamla Mejeriet i Skebokvarn vid sjön Båven finns kanotuthyrning. Kanotcentret erbjuder uthyrning av kanadensare och kajaker med tillhörande utrustning för övernattning på någon av Båvens öar eller stränder. Ett omfattande sjösystem gör att man lätt kan ta sig till andra sjöar och områden.

Det finns gott om fisk i Båven. Sjön är känd för stor gädda, gös och abborre. Även fridlyst mal håller till i Båven och några sjöar runt omkring. Fiskekort finns att köpa på kanotcentret.

Priser

kanotuthyrning
Direkt i anslutning till Gamla Mejeriet i Skebokvarn vid sjön Båven finns kanotuthyrning. Kanotcentret erbjuder uthyrning av kanadensare och kajaker med tillhörande utrustning för övernattning på någon av Båvens öar eller stränder. Ett omfattande sjösystem gör att man lätt kan ta sig till andra sjöar och områden. Boka kanot på info@skebocanoe.se eller ring 0157-720 28. För mer information besök www.skebocanoe.se

Fiskekort
Det finns gott om fisk i Båven. Sjön är känd för stor gädda, gös och abborre. Även fridlyst mal håller till i Båven och några sjöar runt omkring. Fiskekort finns att köpa på kanotcentret.