Herrgården i Ladan

Välkommen att inspireras i vår butik. Här kan du hitta betonghantverk för Hem & Trädgård.

Du möts av betong, fjädrar, kläder, mossa, pärlor, plåt, sneda plankor & en knasig trapp i en annorlunda miljö. Tanken är att det mjuka & glittriga skall möta det hårda & kalla i en skön mix.

Ta gärna med dig ett minne hem och dela det med någon du tycker om. Låt den lilla upplevelse bli till en del av din stora värld.
Här hittar du även kläder från Garden Girl, sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner och från House of Lola, vardagsfin och kryp-upp-i-soffan-skön-kläder för vuxna och barn.

Det finns ett plåtslageri på gården som bland annat har tagit fram ett bra ihopfällbart arbets- & planteringsbord.
Annordning av annorlunda barnkalas med olika teman där gör vi saker tillsammans med barnen i skog & mark är också möjligt. Kalaset läggs upp utefter behov. Kanske vill ni själva ha med egen tårta & mat?

Viltcafèt på Öster Malma samarbetar med Herrgården i Ladan, så vissa produkter kommer även finnas där.

Kurser 
Knasiga & roliga idèer blandas med betong. Boka in sällskap t ex tjejgänget för en härligt annorlunda stund eller en kul klädvisning. Ta med er egen matsäck/dryck eller så ordnar vi något gott för er.

Öppettider  
Alla årstider. Aktuella öppettider finns på telefon & hemsidan. Öppnar även upp efter överenskommelse.

Hitta hit 
Sväng in mitt i mot Ludgo bygdegård in på en liten grusväg, kör 5 km till slutet av vägen; här ligger Herrgården i Ladan mellan två små sjöar mitt i den sörmländska skogen. Buss kan vända.