Best Western Blommenhof

Boende, restaurang och konferensanläggning finns på Best Western Blommenhof Hotell, nära beläget såväl tågstation som Skavsta flygplats ca 800m från centrum.

56 stycken rymliga och trivsamma rum där man gärna dröjer sig kvar för avkoppling innan det är dags att äta middag i den stämningsfulla restaurangen.

Fri tillgång till relaxavdelning med bastu och inomhuspool finns det mycket att njuta av. I Trädgård hittar du lekparken, äppellunden, örtträdgården och så totempålen förstås.

En träff för konferens
En utbildning eller ett planeringsmöte kan bli så mycket mer när man lägger en extra tanke på var man ska vara. Med engagerad personal med stor erfarenhet på att ge förslag på allt från föreläsare till aktivitetsförlag blir konferensen lyckad.

Med det utmärkta läget 5 kilometer från flygplatsen Stockholm Skavsta och 800 meter till tågstationen, har du möjlighet att välja en vistelse där du kan ”bara vara” i härlig miljö eller ta del av utbudet Nyköping med närområde bjuder på. Folkliv i hamnen, skärgårdsturer, äventyr på Boda Borg, naturupplevelsen Stendörren eller vilda djur på Kolmården.