Jogersö Camping & Stuguthyrning

Jogersö är en lugn trestjärnig familjecamping som erbjuder camping och stugor vid fina Jogersöhavsbad i Trappviken. Här finns en härlig 250 meter lång sandstrand omgiven av klippor och en härligt stor gräsmatta, samt bryggor och ett hopptorn. Avstånd till centrum 15 km.

Campingstugor
campingstugorna har plats för upp till 4 personer och kan hyras både vinter- och sommarsäsong. Stugorna är nyrenoverade, ligger nära vårt servicehus med wc, duschar, tvättmaskiner, diskrum och kök med ugnar. Stugorna är enkla och fräscha och känns ombonade och varma både under vår och höst. 

Perfekt om du har väntat eller oväntat besök, anordnar en släktträff, behöver studentlya eller arbetar borta och behöver övernattning!

Tältplatsen
På ena sidan av det lilla berget på campingen finns en särskild tältplats som ligger nära vårt lilla servicehus. Till JogersÖ havsbad är det cirka 250 meter. På tältplatsen finns det två utomhusgrillar. Om ni har ett stort tält får det givetvis plats.

Husvagn med stort förtält
Plats för upp till 5 personer.
Framtill i husvagnen bäddas sittgruppen ner till en dubbelsäng. Baktill i husvagnen finns en sovplats för 2 personer på 140 cm, samt en överslaf med maxvikt på 80 kg.
Husvagnen ligger nära vårt servicehus med wc, duschar, tvättmaskiner, diskrum och kök med ugnar.

Husvagnen är utrustad med:
Täcken, kuddar, vattendunk för hämtning av vatten till matlagning, utemöbler, husgeråd, kylskåp, kaffebryggare Medtag egna sängkläder eller hyr av oss.

Sommartorpet
Sommartorpet är cirka 85 kvadratmeter och rymmer 8 bäddar. Utanför köksfönstret finns en fin berså med morgonsol och ute på tomten hittar du en grillplats med sol hela dagen. Till sommaren 2015 möts du av ett nyrenoverat sommartorp.

Jogersö Havsbad
Här finns en stor parkering, härlig natur, en lång sandstrand omgiven av klipphällar, lite skog och en stor gräsplan. Beachvolleybollplan. Minigolf. Hopptorn. Flytbrygga och bryggor. Wc sommartid. Ouppvärmda omklädningsrum hela året. Motionsspår/Skidspår utmed vattnet och runt i skogen. Grillplatser. Utsiktsplats. Kioskservering.

Se priser