Lasätter gård AB

Fest och bröllop – hyr vår festlada och sätt din egen prägel på festen. Ladan passar också bra för alla slags event såsom musik, dans, teater m.m. Lasätter gård erbjuder B & B för det större sällskapet, även bed & box för besökare med häst. Gården är belägen 15 minuter från Nyköping.

Konferens och bröllop
Ladan är i ursprungligt skick med känsla och historia kvar i väggarna.

Utrymmet är på 150 kvm, enkel att dekorera och duka efter smak. En uteplats med kvällssol hör till för drink och mingel.

Bord & stol finns att tillgå. Vi hjälper till med tips och råd för en lyckad fest samt att förmedla lokala leverantörer med hög kvalitet och service.

Strax intill ligger det rymliga gästhuset (300 kvm) med kök för uppläggning och boende för 12 personer.

Smidigt och nära boende för släkt och vänner som kanske hjälper till med arrangemanget.
Köket kan underlätta också för uppläggning och förvaring av mat och dryck i samband med festen. Goda parkeringsmöjligheter finns.

Öppettider för fest juni-augusti. Övriga arrangemang, året om.

Ring eller mejla så skickar vi prisuppgifter och mer information.

Boende
I det rymliga köket finns gott om plats för matlagning och samvaro.  Föredetta "Höskullen" är nu ett stort rum med högt i taknock där 12 privata sovalkover med eget kryp in ligger inbyggt längs väggarna.  En trappa upp på loftet är det mysigt att sitta och läsa och titta ut på hästhagarna.

Övernattning med egen häst, Bed & Box finns att boka.

Fläder
Lasätter Gård har sedan 1980-talet producerat fläderprodukter då de första buskarna sattes.

Traditionen håller i sig och tillverkningen av hantverksmässig fläderblomssaft och marmelad görs än idag.
Fläderprodukter innehåller bara Lasätters egna blommor/bär, för hållbarheten tillsätter dem E211 (natriumbensoat) och förstärker syran med citroner och citronsyra, i vissa fall även rabarber. Givetvis är det socker i våra produkter för sötman och hållbarheten. 
Detta ger våra fläderprodukter en äkta naturlig smak.
Beställ Lasätters fläderprodukter