Nyköpings Forspaddlare

Vandrarhemmet precis bredvid Nyköpingsån. Här kan du antingen övernatta som privatperson eller som kanotenthusiast. Vi anordnar upplevelsekurser inom forspaddling och du kan även hyra utrustning och turpaddla själv. Bo gärna hos oss, granne med Fåfängans kultur och trädgårdscafé med konserter, bio, teater och workshops utomhus.

Nyköpings Forspaddlares vandrarhem har en sovsal med 8 bäddar.

Vandrarhem
Vandrarhemmet är i direkt anslutning till kanotslalombanan. Hät finns omklädningsrum för tjejer och killar, dusch, toaletter, torkrum och verkstad, samt en mysig lokal på övervåningen med spelrum/vardagsrum, kök, matsal, coach-office.

Vandrarhem 200kr/dygn per person
Upplevelsekurs - Forspaddling 500kr/person

Kanotuthyrning
Här finns ett stort sortiment av kanotsutrustning och möjlighet att hyra ut utrustning till medlemmar och utomstående. Kanske vill du ta med en kanot till sjön för en tur eller för att testa en lättare fors. Hör då av dig till oss med datum via mejl, info@forspaddlare.com.

Priser

  • Engångshyra - Ett dygn, all utrustning ingår, 150kr/dygnet
  • Årshyra -Tillgång till all utrustning, ett helt år, så länge den inte är bokad på något annat, 500kr/år Är du inte medlem så bli det och få tillgång till detta förmånliga pris.