Nyköpings Konferens & Evenemang

Konferens- och Kongressbokningsföretag i Nyköping i samarbete med alla konferensanläggningar, aktivitets- och kulturaktörer. Arrangering av Gästabudsmiddagar på Slottet, teamaktiviteter & temafester som Cowboy, tyrol, irländskt med mera, samt konferensservice.

Nyköping - vilken härlig konferensstad!

Ett uttryck vi ofta får höra – här finns allt nära!
Nyköping är en gammal charmig hamnstad, rik på historia, nära Stockholm, E4:an, stambanan och Skavsta flygplats.

Nyköpings Konferens & Evenemang är ett Konferens- och Kongressbokningsföretag med säte i Nyköping. Vi arbetar med alla konferensanläggningar, hotell, kursgårdar och aktivitets- och kulturaktörer i och runt Nyköping. På så sätt erbjuds Du det bästa alternativet och mixen som passar just Dig. Företagskonferenser och kongresser upp till flera tusen personer (och ca 800 hotellrum), ledarskapskonferenser med en mängd sidoarrangemang till exempel gästabudsmiddagar på slottet Nyköpingshus, "Fångarna på slottet", 5-kamper, guidningar i Sörmland, utflykter, temamiddagar/fester exempelvis: 50-60-tal, gospel, cowboy, latinamerikanskt, tyskt, irländskt eller afrikanskt.

Vi kan erbjuda full konferensservice som detaljplanering, inbjudan, direktanmälan, individuell fakturering, aktivt genomförande och uppföljning.

Du tar hand om Dina gäster, vi lovar ta hand om arrangemanget.