Restaurang Voyage

Mitt i Nyköping, på en tvärgata till Västra Storgatan, ligger Scandic Stora Hotellet och Restaurang Voyage, med lounge, matsal, bar, uteservering samt café.

Internationell restaurang

Med en längtan till och med smaker ifrån hela världen har Restaurang Voyage utvecklats till en mötesplats för mat och dryck. Den varma, avslappnande designen skapar en mysig och ombonad miljö för lokala och hitresande gäster.

Hotellets restaurang ligger på en tvärgata till Västra Storgatan. Med en internationell atmosfär och design är detta den perfekta platsen för såväl en affärslunch, middag eller ett besök i vår whiskeybar. Precis som inredningen är även menyn inspirerad från olika delar av världen. Här finns något som passar alla, karaktärsfullt italienskt, kryddstarkt argentinskt eller storslaget amerikanskt.


Flygvärdinnans liv

Var i världen hon än hamnade så fanns rötterna alltid. Kanske var det ett faktum att det inte fanns en självklar plats där hon hörde hemma som gjorde hennes ursprung betydelsefull. Speciellt nu när åren börjat ta ut sin rätt

Hon kunde sakna tiden som barägarinna i Rom eller åren som tjusig flygvärdinna på Pan Am. Med skräckblandad förtjusning mindes hon också tiden i New York.

Det var då, men tankarna på att en gång återvända till staden där allt en gång börjat, kom tillbaka till henne. Om inte annat så för att visa dem. Att berätta var knappast någon idé – då skulle ingen tro henne. Men hon kunde visa dem.

Se mer på www.restaurangvoyage.se