Ryssbergens Friluftsgård

Fest, golf, träningsläger, turnering, släktträff, vandra, turista, vad ni än har tänkt göra i närheten av Nyköping så har vi boendet för er. Speciellt om ni är ett större sällskap, då lägerboendet vid Ryssbergen rymmer upp till 30 personer.

Ryssbergen ligger några kilometer utanför Nyköping precis intill Nyköpings GK och Ryssbergsbacken. Läget är avskilt och ligger i Ryssbergens Friluftsreservat.

Vid Ryssbergen hittar du Nyköpings slalombacke, längdskidspår, utsiktsplats över Nyköping, motionsspår, downhillcykling, mullestig, samarbetsbana, Sörmlandsleden etapp 44, vindskydd för övernattning och fin utsikt. Det finns även en servering som har öppet i samband med Friluftsfrämjandets aktiviteter, slalombacken, Valborg, tipspromenader mm. 

Ryssbergens Friluftsgård

Friluftsgården är en festlokal som du kan hyra för fest eller evenemang. Den har sittplatser för åttiofem personer, nymålad samlingslokal innebär ljusa och fräscha lokaler och ett helt nytt kök med storköksdiskmaskin och glas och porslin för 85 personer. 


Ryssbergens Lägerboende
Lägerboendet har plats för trettio personer, elva våningssängar och åtta tältsängar. Frukostmatsal, samlingsrum och duschar. 

Prislista för lägerboendet:

Pris per natt och person: 150 kr

Pris för hela lägerboendet: 3700 kr

Det finns tre olika storlekar på rum. Ett rum har en våningssäng, tre rum har två våningssängar och det största rummet har fem våningssängar. I det största rummet finns det även plats för 8 st tältsängar.

Prisexempel:
1 person             150kr
2 personer         300kr
3 personer         450kr
10 personer       1500kr
22 personer       3300kr
+22 personer    3700kr (hela lägerboendet, dvs. inga andra övernattar där)

Boka