Serveringsteamet

Serveringsteamet anordnar catering till alla möjliga typer av evenemang. Hjälper till med alltifrån planering till sortering av glas, tallrikar och bestick.

Har du inte tid att ta hand om festen själv?

Inga problem. Vi serverar, planerar och hjälper dig att beställa maten och lokalen åt dig!

Slappna av och koppla av. Det är skönt att kunna lämna över allt till proffsig personal och sitta med sina vänner och njuta av den goda maten. Vi fixar festen och ni kopplar av!

Vi erbjuder dig professionell serveringshjälp av mycket duktiga servispersonal med erfarenhet av större och mindre tillställningar som t.ex. privata middagar, bröllop och födelsedagsfester osv. men också av konferens- och representationsarrangemang.

Vi kan ta det totala ansvaret för serveringen på din fest eller middag så du själv kan koppla av. Om du vill tar vi också hand om förberedelserna, disken och efterarbetet. Eller så delar vi på jobbet om du hellre väljer att gör en del själv. Låt oss hjälpa dig så att din fest blir lyckad och uppskattad!

Välj det som passar er:
¤ Servering
¤ Planering
¤ Beställning av Mat
¤ Beställning av lokal
¤ Diskning
¤ Sortering av glas, tallrikar och bestick

Vi arbetar med fester, bröllop, företagsfester, middagar, kickoff, personalfest, Konferens, Invigningar, begravningar. Vi innehar F-skattsedel samt ansvarsförsäkring. Ring oss idag för ett förslag.