Skärgårdsvåfflan

Platsen där du kan avnjuta en belgisk våffla samtidigt som du upplever Oxelösunds skärgård. Vi har öppet 11-20 alla dagar under perioden 24 juni - 20 augusti 2017. Välkomna!

Välj mellan söta dessertvåfflor med exempelvis glass och jordgubbar eller matigare alternativ som populära ”skärgårdsvåffan” med skagen och räkor. Varför inte prova en av varje? På dessertmenyn finns sju smakkombinationer som vi tagit fram. Föredrar du någon annan smak finns möjligheten att kombinera din alldeles egna våffla genom att välja mellan våra 50 tillbehör. Det finns något för alla!

Till Skärgårdsvåfflan är du välkommen både via landväg och sjöväg!

Med bil kör mot Femöre i Oxelösund. Följ därefter skyltning "Västra Femöre" tills ni ser Skyltar från "skärgårdsvåfflan". Vi har ca 80 st. parkeringsplatser i anslutning till caféet och ytterligare 150 st. i närheten. Väljer du att besöka oss med båt har du möjlighet att lägga till vid vår långa brygga.

Vi har mängder av fina klippor där du kan njuta av din våffla, 100 sittplatser ute och lika många inne. Egen sandstrand och flera toaletter. Det går bra att betala med både kort och kontanter.

Välkommen!

Öppettider:

11-20 alla dagar under perioden 24/6-20/8 2017