Sunlight Hotel & Conference

Sunlight hotel ligger i en tidigare tvålfabrik, 5 minuters promenad från Nyköpings järnvägsstation. Som gäst har du fri tillgång till spa, gym och pool. Lyxiga sängar och satellit-TV är standard i alla rum.

Boende
Sunlight har totalt 154 rum, 57 enkelrum och  97 dubbelrum. Fri parkering utanför hotellet. Rummen är ljusa och luftiga.

Restaurang

Lunchbuffé
Tre rätter inkl. dryck, salladsbuffé samt kaffe.
Drop-in lunch serveras måndag till fredag kl 11.30-13.30.

Konferens
Från tvålfabrik till konferensanläggning. Sunlight erbjuder logi, konferens, middag och aktivitet, allt under samma tak.

Konferenspaketet innehåller: Fm-kaffe med hembakt bröd, lunchbuffé, em-kaffe med nybakat fikabröd, lokal, block och penna till varje deltagare, frukt och vatten samt frikort till gym/bad.

Vi tar emot grupper upp till 450 personer. Alla konferenslokaler är utrustade med whiteboardtavla, blädderblock samt PC-kanon och trådlöst internet.

Gym
På Sunlight finns det mesta inom träning, ett stort gym med högklassig utrustning, en stor aerobicsal, spinningsal och yogasal. Som gymmedlem med aktivt träningskort ingår gym, simbassäng, bubbelpooler och gruppträning. Vi har roliga event och föreläsningar till våra kunde.

Spa
Ingen borde lämna Sunlight utan ett besök i vårt SPA. Här erbjuder vi kropps- och ansiktsbehandlingar och massage. Vi har även en SPA-butik där du kan köpa produkter från Maria Åkerberg. Butiken är alltid öppen i samband med bokade behandlingar.

Dans
Kom och dansa i den stora fina danslokal med stor scen och stort dansgolv. Här erbjuds en danskväll i månaden med kända dansband. Ett måste för alla dansglada! 

Bilutställning
Upplev den gedigna samlingen av veteranbilar med några av världens främsta rariteter i vår egen bilutställning.

Här finner du nyare modeller liksom veteranbilar och samlingens pärla, en 15 hästars svart Ford från 1911. Utställningen är alltid öppen med undantag när konferens pågår.

Kör Go-cart i vår inomhusbana!

Olika paketalternativ finns att välja på, se mer info på vår hemsida.