Virå Bruk

Vackra Virå Bruk välkomnar alla till spännande Jaktanläggning och kulinariskt viltkök i Kolmårdsskogarna.

Boende
Timrad jaktstuga från 1700-talet med mysig lounge med öppen spis samt vacker glasveranda med sjöutsikt för gemensam samvaro och middagar. Övernattning sker i enkel- och dubbelrum i separata hus och stugor, varav några med egna badrum. Totalt kan 23 personer övernatta i den underbara miljön. Avsluta dagen med en trevlig stund framför lägerelden, i bastun eller i badtunnan och gå sedan till sängs bara ett stenkast från sjön.

Konferenser
Välj mellan effektiv halvdagskonferens där konferensprogrammet kombineras med en aktivitet och en  längre konferens där deltagarna har chansen att prova flera aktiviteter. Själva konferensen äger rum i konferenslokalen Stallet för den som behöver teknisk utrustning alternativt i Jaktcampen för den som vill ha mer avskild miljö för diskussioner och samtal. Är ni fler än 20-talet personer går det också bra att boka Viltköket.

Jakthandel
I Jakthandeln kan du köpa studsare från Blaser, Benelli, Remington, SAKO, Sauer och Tikka samt hagelbössor från Benelli, Beretta, Blaser, Caesar Guerini och Miroku. Det finns även ett stort utbud av begagnade vapen. Vi säljer kikarsikten från Aimpoint, Swarovski och Zeiss, hörselskydd, vapenvårdsutrustning och mycket, mycket mer.  Kläderna kommer från bland annat Blaser, Deerhunter, Nomac, Ridgeline och Woodline. 

Jakt
Amatörer och proffs har chansen att prova en toppmodern jaktanläggning med skytte mot rörliga mål på en filmduk inomhus. Nybörjaren får hjälp av en kunnig instruktör. Vana skyttar tränar med sitt eget kulvapen och skarp ammunition. I anslutning till jaktanläggningen finns en jaktbutik med allt från vapen och ammunition till jakttillbehör.
Virås Jaktbiograf kan du skjuta mot rörliga mål och med skarpa skott på en filmduk. Du ser direkt hur du träffar och får chansen att skjuta igen. Och det spelar ingen roll vad det är för väder, eftersom du är inomhus. Antingen använder du ditt eget gevär eller också går det att hyra.

Mat
Viltköket erbjuder säsongsanpassade matlagningsaktiviteter och styckningskurser tillsammans med vänner, arbetskamrater eller släkten. Det går också bra att boka viltköket för större arrangemang såsom bröllop, jubileum eller andra festligheter. I viltkökets gårdsbutik finns närproducerade charkuterier och viltkött.


Gårdsbutik
Försäljning av Virås goda viltkött och viltkorv såsom chorizo, bratwurst,  isterband och medwurst. Det finns också andra specerier från regionen samt ett antal oumbärliga tillbehör för köket, däribland knivar från Global.

Facebook