Toppbild

Referenser

Vad tycker andra om oss? Här kan du inspireras av filmer och läsa recensioner från arrangörer som besökt oss.

Nyköpings vårcup av NBISPLAY på YouTube

SverigeCupenPromofilm från Stefan Germerud på Vimeo

SN-Sportläger 2017 från Stefan Germerud på Vimeo.

 

"Nyköpings Arenor är en av Sveriges bästa arenor och uppfyller med sina många hallar alla de krav vi ställer. Den lokala organisationen med IFK Nyköping och Nyköpings kommun står för en hög professionalitet och är en garant för ett väl genomfört arrangemang."

Christer Thelin, Svenska Handbollsförbundet

 

"Rosvalla Arena är en toppen arena som erbjuder allt! Personalen är super-proffsiga och alltid positiva , alla problem som uppstår går att lösa.
Vi har haft stora arrangemang här i många år och vi kommer att fortsätta det samarbetet länge till.
TACK."

Birgitta Eklund Twisters Cheer Elite och JAM FEST Nordic

 

"Jag upplever hela tiden en positiv inställning i Nyköping, en vilja att fortsätta utveckla arrangemanget och ett stort engagemang för att skapa bästa möjliga upplevelsen för både förbund, spelare och publik på plats",

Stefan Germerud, Klubbchef IFK Nyköping

 

”Ni är helt fantastiska och anläggningen otroligt bra. Det är bara positiva superlativ som gäller. Vi kommer tillbaka nästa år.”

Peter Andersson, Lagledare Ingarö IF P07

 

”De stora lokalerna med omnejd är fantastiska. Det finns alla möjligheter i världen att göra grymt bra läger/cuper etc.”

IK Waxholm

 

”Att allt ligger i samma område och att det finns tillgång till både is, bowling, möjlighet att röra sig utomhus. Närhet till hotell i Nyköping underlättar logistiken på plats.”

Louise, Värmdö Hockey