Hälsomagasinet

Med två toppmoderna hälsocenter, city och hamnen, ger vi dig de bästa förutsättningarna för rolig och variationsrik träning. Här möter du professionella och erfarna instruktörer, personliga tränare, kostrådgivare och terapeuter som inspirerar och motiverar dig.

Öppettider City
Måndag-Söndag klockan 05.00-23.00

Öppettider Hamnen
Måndag-Ondag klockan 06.30-21.00
Tisdag-Torsdag klockan 08.00-21.00
Fredag klockan 06.30-19.00
Lördag klockan 10.00-16.00
Söndag klockan 12.00-20.00

Gym
Som första anläggning i Norden kan vi stolt presentera ARTIS - den nya revolutionerande utrustningen från Technogym för konditionsträning, styrka och funktionell träning.
Du använder din smartphone eller TGS-nyckel för att logga in när du tränar. UNITY-konsolen på konditionsmaskinerna är baserad på den senaste androidplattformen och ger fantastiska möjligheter till personliga inställningar och mycket mer.

I vår Easyline-sal tränar du enkel, effektiv och rolig cirkelträning. Maskinerna passar alla och är enkla att hantera utan krångliga inställningar.  Du väljer själv om du vill träna i grupp eller på egen hand i cirkelsalen. 

Våra avdelningar för fria vikter ger stora möjligheter till variationsrik träning. På anläggningen i hamnen har vi en stor yta för funktionell träning med en mängd utrustning från Technogym och Eleiko, bland annat Omnia, Kinesis One, kettlebells, och löparmatta.

Som medlem på Hälsomagasinet får du hjälp av en personlig tränare med ett personligt anpassat 8-veckors träningsprogram.

Gruppträning
Vår ambition är hög. Vi vill ge dig den bästa gruppträningen i Nyköping. Våra erfarna och välutbildade instruktörer brinner för att ge dig en inspirerande träningsupplevelse. När vi väljer nya träningsformer är vi kräsna, vi väljer de som ska ge dig den effektivaste träningen. Att det dessutom ska vara säker träning och roligt är för oss självklart. Våra ledare fortbildas och utvärderas regelbundet och för din säkerhet har vi även utbildning i hjärt-/lungräddning.

Les mills gruppträning
Som enda anläggning i Nyköping erbjuder vi de mycket populära klasserna BodyPump, BodyCombat, BodyBalance, CXWorx, RPM, BodyJam och Sh´bam. Klasserna är förkoreograferade och våra instruktörer fortbildas kontinuerligt inom respektive träningsform. 

Spinning
Instruktörsledd cykelträning i grupp som ger dig mycket effektiv konditionsträning och effektiv förbränning. Spinning Activio är pulsbaserad träning i grupp. Med en direkt pulsfeedback får du som deltagare en unik träningsupplevelse och en värdefull hjälp att hitta rätt individuell träningsnivå, utifrån dina egna förutsättningar och träningsmål. En pulsklocka för var och en projiceras på en filmduk men bara du vet vilken klocka som är din. 

Cirkelträning
Easyline cirkelträning tränar du i maskiner som passar alla! Enkel (inga inställningar), effektiv och rolig träning på bara 30 min. En kombination av styrke- och uthållighetsträning där du kan välja att träna i grupp med instruktör eller på egen hand. Du väljer själv hur intensivt du vill köra. 

Vårt anpassade EasyLine Senior-pass innebär rolig och enkel träning till lite lugnare musik. Du behöver inte oroa dig för svåra förflyttningar och inget krångel med att ta dig ned eller upp från golvet. Allt sker i maskiner som är enkla att ta sig i och ur. En instruktör finns med för att hjälpa till och inspirera dig.