Hjortensbergsbadet

Det nybyggda Hjortensbergsbadet öppnade hösten 2016. Det är ett fint och familjevänligt badhus med något för alla. Här finns ett äventyrsbad för de modiga, simhall med flera bassänger, ett litet vattenland för våra yngsta besökare. Det finns också en härlig relaxavdelning.

Vill du hellre hålla dig på torra land så erbjuder vi fräscha gym, gruppträning och roliga kurser för barn och vuxna, allt från babysim och simskola till crawlkurser för vuxna. Här finns även en kiosk med allt från fika till badkläder. 

Det finns också en härlig relaxavdelning där du kan njuta och bara koppla av en stund. Relaxavdelningen finns även för uthyrning till de mindre alternativt större sällskapet. Kontakta oss för vidare information och bokning på hjortensbergsbadet@medley.se.

Det är Nyköpings kommun som äger badhuset och verksamheten drivs av Medley på uppdrag av Nyköpings kommun 


Öppettider - Simhall, gym&relax och reception/café
Måndag-fredag klockan 06.00-22.00
Lördag-söndag klockan 09.00-17.00

Se priser

Kontantlös anläggning
När nya Hjortensbergsbadet invigdes i september blev det en kontantlös anläggning. Redan tidigare, när kontanter användes, gjordes 90 procent av alla inköp med kort. Ett värdekort som kan laddas med pengar kan också användas som betalning.

Värdekortet kan köpas i receptionen eller via Medleys hemsida.
Läs mer om detta här.