nyköpingsguiden.se
Restaurang Blommenhof
Restaurang Blommenhof
Restaurang Blommenhof

Restaurang Blommenhof

Matglädje är vårat ledord.

Varmt välkomna till oss på Restaurang Blommenhof!


Matglädje är ett ledord som står för den kreativa utvecklingen i kök och restaurang hos oss. Vi önskar att du som gäst ska få en upplevelse som når alla sinnen när du slår sig ner vid dukat bord för att smaka, dofta, se och uppleva en måltid. Maten ska andas stolthet och kanske det händer att maten blir presenterad till bords av själva kocken. ​


Restaurang Blommenhof arbetar genomgående med miljö och hälsa vilket innebär att köket arbetar med, ekologiska, hälsonyttiga, miljövänliga och i så stor utsträckning som möjligt med närproducerat.


Restaurang Blommenhof erbjuder även uteservering med musik, lekplats för barn, säsongsanpassade menyer, frukostbuffé, lunch, begravningsfika, bröllop, fester, event, skratt & många härliga minnen.


Fredagar & lördagar 18.00-21.30.


Lobby med bar - Till 23.30 varje dag.


Under sommaren från v.26 erbjuder vi vår härliga sommarbuffé för 199kr/vuxen & 89kr/barn. Läs mer på vår hemsida för mer info. 


Följ oss på våra sociala medier:


Instagram: https://www.instagram.com/restaurangblommenhof/

Öppettider

Fre & lör 18.00-21.30. Söndagar har vi stängt.

Hotellet har öppet året om. Läs mer på vår hemsida för mer info. 

Tillgänglighet

Toalett, rullstolsanpassat, hiss, fritt wi-fi. Barnvänligt Hiss Hjärtstartare Parkering Parkering för rörelsehindrad Rullstolsanpassat Rökfritt Toalett för funktionshindrade Wifi