nyköpingsguiden.se
Good Morning+ Nyköping
Good Morning+ Nyköping
Good Morning+ Nyköping

Good Morning+ Nyköping

Vi skräddarsyr möten och events för alla typer av sällskap och kan ordna allt från mindre möten på tumanhand till stora konferenser/events för upp till 150 deltagare.

Ljusa och moderna möteslokaler


Vi på Good Morning Hotel+ Nyköping vill göra er dag hos oss till er favoritdag! I våra ljusa och moderna möteslokaler kan ni som företag mötas, engageras, ventilera och utvecklas tillsammans. Lämna tryggt ditt möte, kundevent, företagets kick-off  eller din privata fest till oss!


Vi har lokaler med plats upp till 150 deltagare, eller mindre mötesrum för färre deltagare. Med en stor parkering, enkelt wifi och snabbkopplad LCD-projektor erbjuder vi enkla lösningar för effektiva möten. Vår restaurang serverar er fika och/eller lunch med fokus på goda smaker och tillfredsställda sinnen.


Vi anpassar upplägg och lokal efter dina specifika önskemål. Kontakta oss så tar vi fram ett prisvärt erbjudande för just ditt event. 

Tillgänglighet

Bussparkering Hiss Hjärtstartare Husdjur välkomna Parkering Parkering för rörelsehindrad Rullstolsanpassat Rökfritt Skötrum Toalett för funktionshindrade Wifi