nyköpingsguiden.se
Jogersö Restaurang & Konferens
Jogersö Restaurang & Konferens
Jogersö Restaurang & Konferens

Jogersö Restaurang & Konferens

Restaurang- och konferensanläggning i unik miljö på Jogersö. Beläget mitt i naturen vid ett av Sörmlands populäraste havsbad. En plats för både lugn och aktivitet.

Vi levererar företags- och familjeevent, en bra plats för konferenser eller möten, kundträffar och affärsluncher samt catering och fester som du vill ha dem. Boka direkt eller ring och diskutera dina idéer med oss på 0155-365 40 (Jogersö) eller 0702-172260 (Patrik Woss, verksamhetsansvarig)


För oss är Jogersö året-runt men sommaren vid havet är naturligtvis lite speciell och då öppnar vi upp restaurangen alla dagar i veckan! Under hösten håller vi öppet fredagar, lördagar och söndagar med bufféer av olka slag och fullspäckat med aktiviteter! Kolla in evenemangsschemat för att hitta det som passar dig! 
http://skavstagolf.se/events/ 


Välkommen ut till oss! /Camilla & Patrik

Öppettider

Fredagar 10.00-15.00
Lördagar 10.00-15.00
Söndagar 10.00-16.00

Tillgänglighet

Rullstolsanpassat Gratis Wifi (Oxelösunds Stadsnät) Toalett Husdjur välkomna Butik/kiosk Barnvänligt Bussparkering Husdjur välkomna Kafé Parkering Parkering för rörelsehindrad Rullstolsanpassat Rökfritt Skötrum Toalett för funktionshindrade Wifi