nyköpingsguiden.se
Jogersö Restaurang & Konferens
Jogersö Restaurang & Konferens
Jogersö Restaurang & Konferens

Jogersö Restaurang & Konferens

Restaurang- och konferensanläggning i unik miljö på Jogersö. Beläget mitt i naturen vid ett av Sörmlands populäraste havsbad. En plats för både lugn och aktivitet.

Vi levererar företags- och familjeevent, en bra plats för konferenser eller möten, kundträffar och affärsluncher samt catering och fester som du vill ha dem. Boka direkt eller ring och diskutera dina idéer med oss på 0155-365 40 (Jogersö) eller 0702-172260 (Patrik Woss, verksamhetsansvarig)


För oss är Jogersö året-runt men sommaren vid havet är naturligtvis lite speciell och då öppnar vi upp restaurangen alla dagar i veckan! Planeringen pågår för fullt och vi jobbar på att konceptet, vi kallar det ”Sjuttio dagar sommar”, ska bli något extra för alla smaker. Musik, stand-up och hög stämning är vad vi vill erbjuda.


Välkommen ut till oss! /Camilla & Patrik

Öppettider

Söndagar 10-15

Tillgänglighet

Rullstolsanpassat Gratis Wifi (Oxelösunds Stadsnät) Toalett Butik/kiosk Barnvänligt Bussparkering Husdjur välkomna Kafé Parkering Parkering för rörelsehindrad Rullstolsanpassat Rökfritt Skötrum Toalett för funktionshindrade Wifi