nyköpingsguiden.se
Prahna - Yoga, fjäll-och örtavandringar
Prahna - Yoga, fjäll-och örtavandringar
Prahna - Yoga, fjäll-och örtavandringar

Prahna - Yoga, fjäll-och örtavandringar

Prahna erbjuder yoga- och vandringsretreater, yogaklasser, örtterapi inom friskvård. Säljer yogatillbehör och annat smått och gott i Ekoboden i Oxelösund.

Välkommen att boka följande aktiviteter


Yang-& Yinyoga  


Hatha flow & Deep yoga practic– 2 h – Onsdagar 17.15 
En hatha yoga klass där vi inleder med mindfulness och andningsövning och därefter går igenom hela kroppen för att bli starkare i vår inre bålmuskulatur och smidigare. Vi avslutar med stillsam yinyoga som får oss att släppa på all prestation helt och fullt. Lokal i Kanotklubbhuset Femöre   


Yinyoga 


Yin & meditation – 2 h – Söndagar 16.30 Trossgränd 5 Oxelösund  


Yin & meditation – 90 min – Onsdagar 19.30 Kanotklubbhuset Femöre Oxelösund 


 Hormon terapi Yoga


 2 h - Torsdagar 26 okt, 9 nov & 23 nov  19.00-20.45 (inga förkunskaper krävs)


Denna kurs riktar sig till dig som vill lära dig ett yogaprogram för att själv träna hemma. Yogan formen är utvecklad av Dinah Rodrigues. Kraftfulla yogiska tekniker som riktar in sig på äggstockar, sköldkörtel, hypofys och binjurar för att revitalisera hormonproduktionen. Yogan rekommenderas till alla friska kvinnor och till kvinnor med PMS, PCOS, infertilitet och symtom under klimakteriet. Även bra efter klimakteriet för att fortsätta känna sig ung och vital.


En yoga klass där vi inleder med mindfulness och andningsövning och därefter går igenom de olika yoga övningarna som baserar sig på Hathayoga.  Det är en fysisk yoga som bara är utvecklad för att påverka körtelsystemet. Om du påverkas du av dina hormoner en gång i månaden eller i takt med att du blivit äldre fått problem med sömnstörningar, oro och värmevallningar etc så kan hormon terapi yoga hjälpa dig i kombination med kost och örter. Du får med dig råd och tips om vilken kost och läkeörter som kan balansera östrogennivån – lindra pms, förbättra sexliv och slippa 40+ besvär. Även problem som migrän, sömnstörningar, torra slemhinnor samt urinläckage tas upp. Boven i dramat är ofta hormonella obalanser.
Var: Kanotklubbhuset Femöre Oxelösund Hitta hit   


Yoga- och fjällvandringsretreat 


13-18 aug 2018, Saltoluokta, Laponia 


Vilda Växt vandring & kurs 


28-29 okt 2017, Lasätter Gård, Raw food och ätliga växter i naturen med Dan Uhrbom


 


 

Öppettider

Ekobod öppen dagligen 9.00-18.00 i Oxelösund, Trossgränd 5