Andreas Jonsson - Det är så synd om mig

Framflyttad
Andreas Jonsson håller i mikrofon. Text i bild: Andreas Jonsson Live och Det är så synd om mig

Fredag 24/02 2023 , kl. 19:00 - 21:20

Pris: 395 kr Köp
Pris: 395 kr

Föreställningen flyttas fram till våren 2023

Bäste biljettköpare

På grund av justeringar i Andreas Jonssons turnéschema har föreställningen ”Andreas Jonsson – Det är så synd om mig” som skulle spelats den 23 sept på Culturum fått ett nytt datum OCH ny spelplats. Det nya datumet är 24 februari 2023 kl.19.00-21.20 på Nyköpings Teater.

Om ni inte har möjlighet att gå det nya datumet kan återköp av biljetter ske senast 16 okt 2022. Kontakta då culturum@nykoping.se och uppge ditt boknings/referensnummer och i vilket namn som bokningen är gjord.

Ni som behåller er biljett kommer få ett mail från vår biljettleverantör Tickster med information om era nya platser på Nyköpings Teater. Vi försöker så långt det är möjligt att placera er på en liknande plats.

 

En humorföreställning som berör och engagerar

Efter fullsatta teatrar under hösten 2021 beger Andreas Jonsson sig nu ut på en Sverigeturné under hösten 2022. Det är så synd om mig  är en humorföreställning som berör och engagerar. Hur går vi vidare när vi vill ge upp, men ändå inte vill ge upp. Vad gör vi med alla tillfällen då det är så synd om oss?

I denna fartfyllda och humoristiska show ger Andreas sig ut på jakten att hitta tillbaka till livet, inte minst efter pandemin - och jakten efter att vara nöjd. Men när du väl nåt målet, vad händer då?

Andreas Jonsson har blivit känd som en av landets ledande föreläsare med fokus på inkludering och att må bra i sig själv. Nu firar han 10 år som föreläsare genom att ge sig på Sverigeturnén Det är så synd om mig

Publiken bjuds på underhållning tillsammans med kunskap som tas med långt utanför teaterns väggar. Kvällen kommer ge dig verktyg att hantera livets kurvor på ett nytt sätt. 

Välkommen!

 

Föreställningens längd: 2tim 20min, inkl paus

Åldersgräns 12 år

Biljetter går att köpa på Rosvalla och i biljettkuren i entrén på Culturum.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. Då gäller endast kortköp eller swishbetalning.

 

 

 

Kontakt

Arrangör: Andreas Jonsson LIVE AB

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Fredag 24/02 2023
    19:00 - 21:20