Två händer som håller i varandras arm

Tisdag 13/04 2021 , kl. 19:00 - 21:30

Prisinformation

240 kr/200 kr med scenpass, under 26 år 100 kr/80 kr med scenpass

Yvonne har nyligen förlorat sin make, och dottern Klara sin älskade pappa. Klara flyttar in hos mamma Yvonne för att ta hand om henne. Mamman är 74 år och alldeles ensam.

Men det är något som inte stämmer. Yvonne har skaffat sig nya vanor, konstig klädstil och nytt smink. Hon verkar inte direkt behöva tröst. Hon verkar till och med glad. Underliga saker dyker också upp i lägenheten, en flaska after shave, ett par herrstrumpor … Dottern börjar misstänka att mamman har träffat en ny. Hur kan hon? Så snart efter pappas begravning? Yvonne förnekar allt, gång på gång, men Klara rotar skamlöst bland mammas saker, frågar, pressar på – hon ger sig inte förrän hon avslöjat Yvonnes alla lögner.

Det Klara inte förstår är att hon är på väg att öppna en Pandoras ask, som kommer att avslöja saker om familjen som hon egentligen inte vill veta. Den ena lögnen ska leda till den andra – tills både hennes och mammans liv sätts i gungning.


Produktion: Riksteatern i samarbete med Folkteatern Göteborg


Medverkande: Lena B Nilsson, Niklas Falk, Emma Mehonic och Emma Österlöf.

 

Föreställningens längd: 2tim 30min, inkl paus

Nyköpings Arenor följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar för vår publiks trygghet och säkerhet och följande gäller därför på evenemanget:

  • Publiken är begränsad till max 50 personer per föreställning
  • Enbart förköpsbiljetter, ingen försäljning i kassa innan föreställning.
  • 1 meters avstånd (dvs 2 säten) ska hållas mellan varje deltagare under hela evenemanget. Max 2 personer i samma sällskap får sitta tillsammans.
  • Onumrerade platser gäller och foajévärdar kommer att ta emot och placera varje sällskap på platser där distansen mellan sällskap kan hållas.
  • Handsprit kommer att finnas i entrén.
  • Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom, även lindriga.

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Teaterförening - en del av Riksteatern
Adress: Teatertorget, Nyköping

Kommande datum

  • Tisdag 13/04 2021
    19:00 - 21:30