Babblarna - Andra Musikalen

Babblarna - Andra musikalen

Lördag 02/12 2023 , kl. 11:00 - 11:45

Pris: 265kr, barn & ungdom upp till 16 år 245kr
Häng med på en svängig föreställning med de otroligt populära Babblarna

Succéerna med Babblarnas musikaler och närmare 850 spelade föreställningar fortsätter nu med ännu en svängig föreställning för småttingar “Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel”.

En färgglad, bubblig, interaktiv och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Grattis-låt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna). Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still!

 

Föreställningens längd: 45min, ingen paus

Ledsagare fri entré, men biljett behöver bokas.

Samtliga i publiken behöver en biljett, även de små barnen som sitter i knäet.

Ta gärna med sittkudde, till exempel en bälteskudde för bilen att sitta på.

 

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Lördag 02/12 2023
    11:00 - 11:45
  • Lördag 02/12 2023
    14:00 - 14:45