Babblarna Första Musikalen

Babblarna

Lördag 24/09 2022 , kl. 14:00 - 14:40

Prisinformation

Vuxen 210 kr, Barn & ungdom upp till 16 år 185kr
Succéerna med Babblarnas musikaler fortsätter!
  • Covidbevis behövs för alla besökare som fyllt 18 år. Denna visas upp samtidigt med giltig legitimation. Vänligen kontrollera att ditt Covidbevis fortfarande är giltigt. Förbered dig redan nu genom att beställa på www.covidbevis.se. Om man har e-legitimation/mobilt bank-ID går det på några minuter. Har man inte e-legitimation tar det längre tid, information om hur man manuellt kan beställa ett Covidbevis finns på www.ehalsomyndigheten.se  

 

Dundersuccéerna med Babblarnas musikaler och 700 spelade föreställningar fortsätter!

En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa roboten Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, "Här är jag" och många, många fler.

Missa inte detta glädjepiller med barnens favoriter Babblarna!

Rekommenderad ålder:2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still. 

 

Samtliga i publiken behöver biljett, även de som sitter i knäet.

Ta med sittkudde, till exempel bälteskudde för bilen att sitta på. Barnvagnar lämnas med fördel hemma eller i bilen. 

 

Föreställningens längd: 40min, ingen paus

Kontakt

Arrangör: Mys Artisteri

Plats: Culturum

Kommande datum

  • Lördag 24/09 2022
    14:00 - 14:40