Barnkonsert med Emma & KJ

Emma och KJ med sitt band

Söndag 04/06 2023 , kl. 14:00 - 15:00

Pris: Barn från 3 år: 50 kr, vuxna 115:-
Flerfaldigt prisade Emma & KJ och deras band spelar svängig, rolig och sorglig musik för barn med texter där alla kan känna igen sig!

Emma & KJ har släppt flera album med nyskriven musik för barn och turnerar runt om i landet. De har bl.a belönats med Grammis, Manifest och SKAPs barnmusikpris för sin musik.

De nyskrivna låtarna berör särskilt ämnen som olikheter, rätten att få vara sig själv och allas lika värde. Musiken är svängig, rolig och sorglig och kastar sig mellan afrobeat, funk, indie och pop.

Några av låtarna är skrivna på uppdrag av Friends, till “Hej Hyper”, ett projekt som vill öka kunskapen och minska stigmatiseringen kring npf-diagnoser. Repertoaren består även av låtar med andra ämnen, men som alla berör barns verklighet och vardag. Som t.ex: Vilka regler gäller när man byter leksaker? Får man cykla när man blundar? Och varför kan inte vuxna hålla sams?

Många av texterna till låtarna är också skrivna tillsammans med barn. Deras senaste album ”Emma och KJ drar åt Pipsvängen” innehåller bara låtar skrivna tillsammans med barnkören Pipsvängen i Hökarängen.

Häng med på en härligt svängig musikupplevelse med igenkänning och kanske även några nya insikter!

Kontakt

Adress: Fåfängans väg 4, 611 39 Nyköping
Telefon: 072-202 88 77

Kommande datum

  • Söndag 04/06 2023
    14:00 - 15:00