Batra & Glans

Johan Glans och David Batra tillsammans med en vit tiger. Text i bild. Batra & Glans 30 år tillsammans

Lördag 04/05 2024 , kl. 19:30 - 21:00

Pris: 725 kr Köp
Pris: 725 kr
30 År Tillsammans!

I 30 år har David Batra och Johan Glans pratat om att göra en scenshow tillsammans. Idén föddes när de 1994 träffades på en amatörtävling i standup, kom på delad första plats och blev bästisar. Det talades om det när de gjorde Kvarteret Skatan tillsammans. Och under inspelningarna av ”Räkfrossa”, “Morgonsoffan” och “Jättebästisar”. Det har pratats och pratats, år efter år, men nu kära publik är det faktiskt äntligen dags!

I vår åker två av Sveriges mest älskade komiker David Batra och Johan Glans ut på turné tillsammans med sin första humorshow som duo! Det blir en hejdundrande festkväll för att fira de bästa vännernas 30 år tillsammans med sin publik, maxad med sketcher, standup och improviserade infall. Nu gäller det att passa på, för det kan mycket väl dröja 30 år till innan de kommer till skott igen!

 

–  Att åka runt i Sverige och möta publiken tillsammans med sin bästa vän är ju en dröm! Vi vill bjuda publiken på en kväll fylld med trams, löjl och total avsaknad av allvar, säger David Batra.

– Jag ser fram emot att stå på scen tillsammans igen. När vi spelar sketcher ihop, som i “Kvarteret Skatan” och “Morgonsoffan”, får vi verkligen utlopp för vår egen humor, säger Johan Glans.

 

Föreställningens längd: 1tim 30min, ingen paus.

Ledsagare fri entré, men biljett behöver bokas.

Ingen åldersgräns men föreställningen rekommenderas från 16 år.

OBS! Biljetter säljs endast på webben, och inte i de fysiska kassorna.

Kontakt

Arrangör: CS Nöje

Plats: Rosvalla Arena A-hallen

Adress: Idrottsvägen 12, 611 62

Kommande datum

  • Lördag 04/05 2024
    19:30 - 21:00