Bokrelease – Sven Granath

Inställd
Sven Granath

Lördag 15/10 2022 , kl. 17:00 - 19:00

Pris: Fri entré
Pris: Fri entré

Inställt pg a framflyttat utgivningsdatum

Kriminologen och Nyköpingssonen Sven Granath debuterar i höst med den spännande boken Raderad

I boken Raderad, som är en spännande och fartfylld smocka från samtiden, flyter den undre världen upp till ytan i en serie snapshots från de kriminella karriärernas vardag och polisutredningarnas korridorer.

Köp boken till specialpris och få den signerad. Elverket bjuder på förfriskningar och lättare tilltugg.

Raderad - Stockholm idag. 19-årige Sebba kommer ut från häktet efter ett misslyckat butiksrån och fortsätter plöja en krokig väg genom den moderna gängbrottslighetens undervegetation. Samtidigt utreder polisen mordet på en känd kriminaljournalist – ett fall som visar sig ha koppling både bakåt till 1990-talet och till Sebbas familj.

I Raderad skildrar kriminologen Sven Granath i spänningsromanens form den verklighet han under många år studerat som forskare och analytiker vid Stockholmspolisen. Den är en smocka från samtiden, där den undre världen flyter upp till ytan i en serie snapshots från de kriminella karriärernas vardag och polisutredningarnas korridorer.

Sven Granath (född 1972) har under många år forskat om dödligt våld och illegal vapenanvändning och är numera en av Sveriges flitigast citerade kriminologer. Sedan 00-talet deltar han också återkommande i internationella forskningssamarbeten om våldsutveckling. Raderad är hans första kriminalroman.

 

Bokreleasens längd: 2tim, ingen paus

Kontakt

Arrangör: Kaunitz-Olsson och Elverket

Plats: Elverket, Västra Kvarngatan 62, 611 32 Nyköping

Kommande datum

  • Lördag 15/10 2022
    17:00 - 19:00