Britt-Marie var här

Marianne Mörck

Torsdag 09/11 2023 , kl. 19:00 - 20:50

Pris: 240kr, scenpass 200kr, upp till 26 år 100kr, upp till 26 år scenpass 80kr
En varm komedi med Marianne Mörck i alla roller

Hyllade storsuccén "Britt-Marie var här" med en av våra mest folkkära skådespelare Marianne Mörck i alla roller är tillbaka på Riksteaterscenerna. En kärlekshistoria om en kvinna som väntat ett helt liv på att hennes ska börja. Det är berättelsen om samhällen vid vägar där fotboll och pizzerior är det sista som överger människorna. Britt-Marie, 63, har just lämnat sitt 40-åriga äktenskap bakom sig och ska starta upp sitt liv på nytt. Det enda arbete hon kan få är i Borg, ett samhälle om vilket det snällaste man kan säga är att det ligger vid en väg. Borg har inget annat än fotbollen kvar. Britt-Marie hatar fotboll. Detta är sannerligen inte början på en underbar vänskap.

"Britt-Marie var här" är en hyllning till livet som med humor och värme uppmanar oss att gå ut från salongen och ta tillvara på allt som är oss kärt.

Medverkande: Marianne Mörck

Produktion: Riksteatern

 

Föreställningens längd: 1tim 50min, inkl paus

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Teaterförening en del av Riksteatern

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Torsdag 09/11 2023
    19:00 - 20:50