Bröderna Rongedal

Bröderna Rongedal

Lördag 23/07 2022 , kl. 18:00 - 21:00

Pris: 200 Köp
Sveriges mest musikaliska tvillingar gör ingen besviken. Efter genombrottet i ”Så ska det låta” och "Melodifestivalen" har Rongedal släppt två album och turnerat sig genom Sverige.

Rongedal har även synts i andra populära TV-program såsom "Sommarkrysset", "Doobidoo", "Körslaget", "Bingolotto", "Go´kväll" och galor som "Världens Barn", "Eldsjälsgalan", "Uppesittarkväll", "Nationaldags- /Nyårs-firande" från Skansen m m.

En kväll med Rongedal innebär att publiken får se och höra på musikalitet i dess bästa form varvat med värme och humor. Det kommer få njuta av t ex Gärdestad, Earth Wind & Fire, Queen och några av deras egna popalster.

Tvillingbröderna Magnus och Henrik Rongedal (sång) växte upp i Molkom, mitt i Värmland. De startade, tillsammans med bl.a. David Shutrick, Molkoms första popband, Priapisterna. Med flytten till huvudstaden blir bröderna snabbt etablerade i musikbranschen, Magnus bl.a. som frontfigur i pop-duon Big Money. Enskilt, men framför allt tillsammans, har de blivit några av Sveriges mest anlitade sångare bakom artister både på skivinspelningar, live-framträdanden och olika TV-galor t.ex. Melodifestivalen.

Henrik och Magnus har parallellt skrivit egen musik, som har blivit placerade på skivor, bl a med Shirley Clamp och Barbados. Några låtar har även nått andra sidan av jordklotet och fastnat på skivor med ett japanskt pojkband Arashi, ett koreansk band FT Island och en japansk musikal, Shonentai Playzone.

Konserten ingår i serien Musik på Krogbacken.

Njut av hemlagad mat och fantastisk musik i en idyllisk skärgårdsmiljö med utsikt över öar och båtliv! Vi har fullständiga rättigheter.

Kontakt

Arrangör: Thord Lindé TonKonst och föreningen Jazz i Nyköping
Adress: Gamla Oxelösundsvägen 28
Telefon: 0155 304 22

Kommande datum

  • Lördag 23/07 2022
    18:00 - 21:00