Kultur & nöje

Brottas aldrig med ett Toy!

Bild till evenemang: Brottas aldrig med ett Toy - Bodin tolka

Idag , kl. 19:00 - 20:15

Pris: 150 kr Köp

Följ med på en resa till författaren och trubaduren Stefan Demerts förtrollade värld! Skådespelaren Kenneth Bodin från Nyköping Stads Teater undersöker, vrider och vänder på hans alster – kända och mindre kända.

Stefan Demert föddes i Nyköping 1939 och gjorde sig under 70-talet populär hos den stora allmänheten med visor som ”Balladen om den kaxiga myran”, ”Anna Anaconda” och ”SJ, SJ gamle vän”. Hans ton är ofta galghumoristisk, med ett stråk av allvar i botten. Burleska skillingtrycksartade kväden går hand i hand med mer allvarliga filosofiska vardagsbetraktelser.

Föreställningen bjuder på visor, dikter, limerickar och mycket annat, ur denne ekvilibristiske ordkonstnärs skafferier. Kryddat med ett och annat alster som aldrig gavs ut under hans levnad.

Kultur- och fritidsförvaltningen corona-anpassar sina evenemang och släpper ett reducerat antal biljetter för att evenemanget ska gå att genomföra så säkert som möjligt för våra besökare. Köp gärna dina biljetter här på nätet och tänk på att väl på plats hålla avståndet till dina medmänniskor! 

Konserten har ingen paus.

Kontakt

Plats: Koordinaten Oxelösund

Adress: Järntorget 7, Oxelösund
Telefon: 0155-383 50

Kommande datum

  • Torsdag 29/10 2020
    19:00 - 20:15