Burleskshow a la dekadent Broadway

Bild på Fräulein Frauke

Onsdag 20/10 2021 , kl. 19:00 - 01:00

Pris: 650 Köp
Under två dagar i oktober tar Slottskrogen med dig tillbaka till 1920-talets Broadway

Välkommen till en burleskkväll på Slottskrogen!

Felicia Frauke Bichard, internationellt känd som Fräulein Frauke är en av Sveriges främsta burleskstjärnor. Hon är känd för sin vackra sång, extravaganta kostymer och intellektuella kreativitet på scen. Denna mörka skönhet kombinerar jazz och burlesk striptease med Broadwayglamour och dekadensen från början av förra århundradet.

Onsdagen den 20 oktober tar vi med dig på en resa tillbaka i tiden med oss, till ett dekadent Broadway där Fräulein Frauke med sina gästartister uppträder med en blandning av sång, musik och glamour. Kanske kommer vi att rodna lite och kanske kommer vi att skratta lite. På Slottskrogen vill vi öppna upp för musikupplevelser av olika slag och ibland kanske även utmana våra sinnen med det lite “förbjudna”.

Vår sommelier har en förkärlek för Broadway, New York, 20-talet och kommer att fylla upp baren med champagne och dekadenta drinkar. Det här är ett unikt event med lite extra av allt.

Bordsbokning inkl. show, fördrink samt en tvårättersmiddag: 650 kr/person. Enbart entré: 250 kr/person

Specialerbjudande: Lägg till extra lyx och gör detta till en hel kväll genom att boka in dig på en bubbelprovning innan det är dags för show. Klockan 18 bjuder vår sommelier in dig till Drottningkällaren för att prova cava, prosecco, crémant och champagne. (Biljett för detta 200 kr/person köps som tillval)

Kvällens hålltider: kl 19:00 - Fördrink och dryckesbeställning till förrätten c:a kl 19.30 Förrätt Uppträdande c:a kl 20.00 Avdukning och dryckesbeställning till varmrätten c:a kl 20.30 Varmrätt Uppträdande c:a kl 21.00 Dessert Ett sista uppträdande Därefter börjar festen

Meny: Förrätt Förförande velouté créme ninon Varmrätt (ingår i bordsbokning) Panerad fiskfilé serveras med dekadent flamberad whiskysmörsås och pilaff Dessert (ingår i bordsbokning) Syndig chokladdröm, 2 sorters lyxchoklad, serveras med chokladpralin och insvept i 24 karats guld Ange eventuella kostavvikelser vid bokning.

Kontakt

Plats: Gästabudssalen

Adress: Nyköpingshus, Vallgatan 2 Nyköping
Telefon: 0155-211770

Kommande datum

  • Onsdag 20/10 2021
    19:00 - 01:00