"Crazy Boy"

Foto: Therese Taflin Jäghult

Lördag 14/08 2021 , kl. 19:00 - 19:45

Pris: 120 Köp
Enmansföreställning med Erik Forsström gästar Fåfängan.

Att vara vuxen är svårt, eller hur? Likaså att skriva en föreställning… Ibland önskar jag att jag bara var ett barn. Förstår du vad jag menar?

I så fall… kom så öppnar vi upp leksakslådan igen. Vi dammar av och tar med barndomsdrömmarna att vilja bli en president, prinsessa eller kanske professor i biomedicin. (Ja, jag vet inte vad du drömde om…) Häng sedan med mig på en resa kring ett liv, en föreställning och en ”Crazy Boy”.

Är föreställningen ”vuxen-barnteater”, en person som ser galen ut eller ett ögonblicks lekstund?

Ja… följ med så får du se.

Oavsett vad, lovas massvis av skratt och en otroligt välbehövlig paus i vardagen.

Er ödmjukaste,

”Crazy Boy”

Erik Forsström är ursprungligen från Gävle och pluggar nu på Calle Flygare Teaterskola. Hans intresse för skådespeleri har funnits där ända sedan barndomen. Efter att ha avslutat gymnasiestudierna har han fortsatt utveckla teaterintresset och frodas varje dag han får utöva sin skådespelarpassion. Kombinationen av användandet av kroppens fysiska kapacitet som t.ex i dans, klassiskt talskådespeleri och även dragartisteri är något han älskar.

Foto: Therese Taflin Jäghult

------


VIKTIG INFO FRÅN ARRANGÖREN:

Var rädd om dina medmänniskor! Håll avstånd och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Fåfängan följer självfallet Folkhälsomyndighetens restriktioner och vi håller oss uppdaterade om läget. För närvarande gäller att man får vara max 4 personer i ett sällskap när man sitter på våra publikplatser eller vid våra cafébord.
För att hålla publikantalet på våra evenemang på tillåten nivå måste alla besökare ha biljett, även små barn. Till barn mellan 0 och 3 år väljer du småbarnsbiljett för 10 kr (fribiljett + serviceavgift).

Kontakt

Arrangör: Fåfängan
Adress: Fåfängans väg 4, 611 39 Nyköping
Telefon: 0725-273613

Kommande datum

  • Lördag 14/08 2021
    19:00 - 19:45