Dansa Rennie!

Rennie Mirro

Onsdag 30/03 2022 , kl. 19:00 - 21:00

Prisinformation

240 kr/200 kr med scenpass, under 26 år 100 kr/80 kr med scenpass
Följ med när Rennie Mirro tar oss med bakom kulisserna till sitt liv i showbiz.

Köp av biljett och vaccinationsbevis på evenemang fr om 1 dec 2021

Genom att köpa biljett till det här evenemanget samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget.

Alla deltagare som är 18 år och äldre måste kunna visa upp Vaccinationsbevis tillsammans med legitimation för att kunna komma in på evenemanget. Ungdom mellan 15-17 år ska också kunna uppvisa legitimation.

Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna, men måste kunna uppvisa läkarintyg tillsammans med legitimation.

Vaccinationsbevis beställs via www.covidbevis.se. OBS! enbart vaccinationsbevis från E-hälsomyndigheten med QR-kod är giltigt.

Kom i god tid till evenemangen då inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

 

Ett liv som har formats av dansen. Rennie är stjärnan som vunnit Guldmasken och framgångsrikt medverkat i allt från Kungliga Baletten till maffiga huvudroller i många kända musikaler som ”Grease”, ”Cats” och ”Singin’ in the Rain”. I ”Dansa Rennie!” spelar dans, musik och text lika stor roll. Med humor och allvar i en sann entertainers
anda får vi en inblick i underhållningens värld; musikalerna, teatern och människorna. Att vara dansare har alltid varit en stor del av Rennies identitet, nu reflekterar han kring livets olika faser, om hur åldrandet kan påverka ens yrkesroll och om utmaningarna att hitta en ny roll i nya sammanhang.

Till hjälp har Rennie sin egen mamma, psykoterapeut Francine Lee Mirro-Finer, som ställer personliga frågor som han tvingas svara på. Frågorna är inspelade och kommer aldrig i samma ordning, vilket ger en livfull, oväntad och rolig intervju!

Föreställningen bjuder också på två sånger och tre dansnummer.

Efter föreställningen finns det möjlighet till ett publiksamtal med Rennie.

Medverkande: Rennie Mirro •

Produktion: Riksteatern

 

Föreställningens längd: 2tim, inkl paus

Kontakt

Arrangör: Nyköpings Teaterförening - en del av Riksteatern

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Onsdag 30/03 2022
    19:00 - 21:00