Diyari Mahmoud - Lagom Halal

Standup-komikern Diyari Mahmoud i olika karaktärer. Text i bild: Lagom Halal

Lördag 25/05 2024 , kl. 19:00 - 20:20

Pris: 395 kr Köp
Pris: 395 kr
Se en av Sveriges starkast lysande humorstjärnor på internet

Diyari Mahmoud ger sig ut på standup-turné med soloföreställningen Lagom halal.

I flera år Diyari Mahmoud varit en av Sveriges starkast lysande humorstjärnor på internet. Med miljoner visningar på sina sketcher har Diyari, med sina numera folkkära karaktärer Bosse, Baba och Anders lekt med svenskars fördomar om invandrare och vice versa. Parallellt har han på ett lekfullt sätt visat upp de utmaningar som kan uppstå när en annan kultur ska försöka hitta sin plats i det svenska Landet lagom.

I föreställningen Lagom Halal tar Diyari Mahmoud med publiken på en humoristisk resa genom sitt liv – från uppväxten i Linköpings utkanter till karriären som ingenjör (där humordrömmen föddes). Det blir garanterat skratt när Diyari belyser de kulturkrockar han stött på genom livet – och fortfarande gör.

Lagom Halal är en standup-föreställning fylld av gapskratt, allvarligt trams, fördomar och lagom mycket plats för eftertanke. Vem vet, kanske gör ett eller annat bekant ansikte sällskap med Diyari på scenen?

Diyari Mahmoud har blivit nominerad till Stora influencer-priset, blivit utnämnd till Årets Östgöte och har under de fyra senaste åren varit med på Medieakademins lista över Årets makthavare på internet.

 

Föreställningens längd: 1tim 20min, ingen paus

Åldersgräns 16 år

Ledsagare fri entré, men biljett behöver bokas

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i receptionen i Stadshusets entré.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Kulturaktiebolaget

Plats: Nyköpings Teater

Adress: Teatertorget, 611 31 Nyköping

Kommande datum

  • Lördag 25/05 2024
    19:00 - 20:20