En harmonisk musikupplevelse

Emilia Glugg och Gustaf Johnsson

Lördag 22/04 2023 , kl. 19:00 - 20:50

Pris: 245 kr Köp
Pris: 245 kr
Kom och lyssna på artisterna Emilia Glugg och Gustaf Johnsson som kommer ge publiken en känsla av samstämmighet och lugn.

GUSTAV JOHNSSON 

”Gustaf, till vardags en del i bandet Selma & Gustaf, som rönt stora framgångar på Spotify och gjort bejublade spelningar runt om i landet och internationellt.

Gustaf har sedan några år börjat utforska låtskrivandet på svenska och har fått ihop ett antal låtar som även spelats in och väntar på att få släppas ut i friheten.

Med sig har han samma band som hjälpte honom i studion”

EMILIA GLUGG

Under året 2022 har Emilia Glugg spelat in sitt album The Queen Comes. Som hon nu kommer till Nyköping för att spela live för er. En av låtarna ”Irene & Roland” handlar dessutom om Oxelösunds skärgård, varifrån Emilias farföräldrar härstammar.

-Gillar du Amy Winehouse, Sara Klang, Marie Fredriksson, Moonica Mac, Bee Gees, Bob Dylan, Marvin Gaye och Dolly Parton? -Då kommer du att gilla Emilia Glugg

Har du dessutom längtat efter att någon ska kombinera musik som går att dansa till med musik som går att lyssna på och med texter som tar plats? -Då kommer du älska Emilia Glugg.

Kom och Lyssna på ljuv musik med mycket soul. Musiken är starkt expressiv, ur-poetisk, natur-lyrisk, storslaget minimalistiskt och inte minst originellt på ett sätt som man sällan upplever idag. I en strid ström av ny musik är Emilia Glugg en annan sorts artist; en modern genre-befriad skapare av ett eget sound.

 

Arrangemanget är ett Examensarbete av Johan Hesselgren och Moa Jedström som går sista året på Musik och Eventarrangör utbildningen på Campus i Nyköping

 

Föreställningens längd: 1tim 50min, inkl paus

Biljetter går även att köpa på Rosvalla och i biljettkuren i entrén på Culturum.
OBS! En timme innan föreställning kan biljetter även köpas i biljettkassorna på Nyköpings Teater och Culturum. I samtliga kassor gäller endast kortköp eller swishbetalning.

Kontakt

Arrangör: Moa Jedström och Johan Hesselgren från Campus Musik och Eventarrangör

Plats: Nyköpings Teater

Kommande datum

  • Lördag 22/04 2023
    19:00 - 20:50