nyköpingsguiden.se

En kväll med Thorsten Andreassen

En humorshow med magi och verbal graffiti

Han ska få publiken att sväva. Både mentalt och rent fysiskt. Kom och se ”En kväll med Thorsten Andreassen – En humorshow med magi och verbal graffiti”

Se trailer här: https://vimeo.com/389117970


Med sin unika och breda erfarenhet från cirkusvärlden och Dramatens stora scen bjuder denne mångsidige trollkarl och komiker nu på en avskalad, personlig och värmande föreställning. Med närhet och humor överraskar han med spektakulära nummer. Vi som sett denne medryckande scenpersonlighet tidigare känner till hans lustfyllda interaktion med publiken och häpnadsväckande specialitet: att jonglera pingisbollar med endast munnen!

Thorsten Andreassen var med och bildade Gycklargruppen, som var Sveriges första nycirkusgrupp med ett otal framgångsrika varietéer och TV-shower i Sverige och i Europa. Under 10 år stod han upp på Norra Brunn Comedy och ståupp-klubbar runt om i Sverige och fick publiken att kikna av skratt. Ni har sett honom i bland annat i ”Släng Dig i Brunnen”. Utöver tusentals egna föreställningar startade han 2010 Stockholm Street Festival som turnerar runt om i Sverige med internationella gatuartister. 

Ett av numren i den nya showen är en miljömedveten hommage till Greta Thunberg. För varje såld biljett planterar Thorsten därför ett träd genom VI-skogen.    

 

Föreställningens längd: 1tim 15min, ej paus

Fri entré för ledsagare

Åldersgräns 12 år

Biljetter går att köpa på Rosvalla, Culturum, Koordinaten samt Nyköpings Turistbyrå. OBSERVERA: Vid köp en timme innan föreställning gäller endast kortköp eller swishbetalning.         


Kontakt

Adress: Teatertorget, Nyköping

Arrangör: Funnybones Production