Författarsamtal Emma Hamberg

Emma Hamberg

Söndag 17/10 2021 , kl. 12:00 - 13:00

Pris: 115kr Köp
Feelgood mästaren Emma Hamberg samtalar om sin senaste bok med Catarina Nitz, Kulturredaktör på Sörmlands Nyheter

Je m’appelle Agneta som kom ut våren 2021 är en roman om att våga kliva ur sig själv, om att inse att livet är kort och att vi borde dansa mer på borden. En roman där Emma Hambergs karaktäristiska livsglädje och människokärlek syns på varje sida.

Emma Hamberg är tecknare och illustratör och ritade serien Singel i stan i Vecko-Revyn i många år innan hon blev chefredaktör och skapade rubriker genom att kasta ut Fröken Sverige-tävlingen ur tidningen. Hon är också författare till flera ungdomsböcker om relationer och sex och har varit programledare för ungdomsprogrammet Ketchup i P3.

Utöver detta skriver Emma Hamberg dessutom bak- och kokböcker tillsammans med kompisen Anette Rosvall  och håller regelbundet föredrag för fjortisar och företagsledare. Med olika innehåll, bör tilläggas.

– Med ungdomarna pratar jag om sex och kärlek. Med 30-plussarna pratar jag om de tio budorden. Jag har gjort om dem så att de passar in bättre i vår tid.  Ett budord lyder: Du skall icke jämföra dig med någon annan än dig själv.

Biljetter köpes på nykopingsguiden.se/litterart eller i kassan på Rosvalla eller Turistbyrån. OBS! Ingen biljettförsäljning på plats innan evenemangets början.

 

Kontakt

Arrangör: LitterArt i samarbete med NK villan och Sörmlands Nyheter

Plats: NK-villan, Behmbrogatan 3, Nyköping

Adress: Behmbrogatan 3, Nyköping

Kommande datum

  • Söndag 17/10 2021
    12:00 - 13:00